All Posts

Ullapia – Happy Ivy’s Rindi 💜
Ullapia – Happy Ivy’s Rindi 💜

Ullapia är den lilla söta, jobbar i de tysta och har mycket att fixa med, enligt henne själv. Hon har förutsättningarna att bli en tik med en egen kull valpar en dag. Jag hoppas att hon håller måttet om några år.

Chanel ❤️
Chanel ❤️

Vi har tagit det lite lugnt nu ett par veckor och försöker hitta balansen igen. Chanel, som är mamma till Ziv och mormor till Ullapia och Rolle, har somnat in 14 år och 7 månader gammal. Det blev oerhört tomt att efter så många år inte ha henne nära mina ben längre. Det var där hon var allt som oftast.…

Ymer ❤️
Ymer ❤️

Such Happy Ivy’s Ymer En hund med karaktär och personlighet. Det finns åtskilliga berättelser om honom. En snäll hane.❤️ Utställd tills han var 4 år med fina resultat och kritiker: 9 cert, 12 BIR, 1 BIG-1, 1 BIG-2 och 2 BIG-4. Planer finns hur han ska få lämna spår i mina framtida hundar. Tack Christina som gjorde det att Ymer…

Nu är det vitt på Gotland ❄️
Nu är det vitt på Gotland ❄️

Nu har vi fått en försmak av jul och vintertid, även om det inte är någon tjäle i marken. En av hundarna hade till och med en fästing igår – som satt fast. Det är väldigt vacker och hundarna njuter i snön.

Ullapia 💜
Ullapia 💜

Nu är hemsidan uppdaterad med ytteligare en hund under fliken “Mina hundar”. Ullapia (Happy Ivy’s Rindi) har gjort entre’ och har fått en egen presentation.

Flygande corgis 💨💨
Flygande corgis 💨💨

Ibland händer det i livet att det gör en kort paus i allt runtomkring. Tid för reflektion. Rolle och Ullapia reflekterar sällan. 🤪💕 Dom har ett liv med fart och fläkt och håller igång vardagen. I undantagsfall händer det att dom slår sig ner vid brasan och reflekterar – en kort stund.